Hva har dere i mot meg

Hei allesammen !

I den siste tiden så har det skjedd igjen, men nå er det verre. Hvorfor er det meg dere er ute etter? hva har jeg gjort galt? Noen dager før jul fikk jeg en melding på KIK der det var en som gikk til et voldsomt personangrep på meg. I full fortvilelse sendte jeg en melding tilbake og spurte hav jeg hadde gjort som gjorde at den personen gikk så verbalt til angrep på meg. Det denne personen svarte var følgende "Du ser ut som en homo. Du oppfører deg som en homo. Du er en stygg femi jævel". Jeg skjønner altså ikke hvorfor så mange skal få så mye i mot meg. Ja jeg kan innrømme at jeg til tider er veldig opptatt sminke og mote å snakke mye om det, men med det mener jeg at jeg bare er meg selv. Må man virkelig bli kalt homse for og være seg selv? Det er da vell ikke noe galt med at en gutt som meg er intecresert i styling, hår og mote? Jeg merker også at noen folk trekker seg unna meg bare på grunn av at jeg har det rykte på meg å da er jeg nære ved å gi opp! 

Etter jeg fikk denne meldinge tenkte jeg å gå til politiet med det for det sto mye mer i den enn va jeg forteller til dere her. Men, jeg tenkte at dette hever jeg meg over og viss det skjer igjen så skal jeg gå til politet med det. 

Jeg hadde tidligere en blogg Kalt Life and food. hvor jeg skrev ett langt innlegg om hvor mye hates jeg hadde fått pga mine interesser, men den la jeg ned på grunn av at jeg fikk så mye hates at jeg var helt ute av meg. Jeg har under denne tiden slitt enormt psykisk uten at noen i familien min har fått vite om det. Dette har påvirket skolehverdagen min noe enormt å bare det å komme seg til skolen var en enorm utfordring. Jeg fikk veldig mange kommentarer på at jeg begynte å snuse under denne perioden. og helt ærlig så skjønner jeg faen meg ikke hvorfor alle skal henge seg opp i mine saker. Grunnen til at jeg begynte med snus er fordi jeg følte jeg ble mere rolig og avbalansert når vonde ting hendte meg.

Jeg har så og si sliti psykisk med meg selv siden slutten av 8 klasse. Jeg har blitt bedre, men dette skal jeg fikse selv. Ungdomskole var de desidert værste årene i mitt liv. Jeg slet psykisk og gjorde ting være for meg selv. Jeg følte meg uinteressant og jugde om masse ting om meg selv og andre. Hvis noen av dere jeg har gått sammen med på ungdomsskolen leser dette så vil jeg si unnskyld. det var ikke mening at dette jeg slet me skulle gå ut over noen av dere så det beklager jeg på det sterkeste.

så nå håper jeg at dere som kaller meg opp og hater meg skjønner hvordan det føles å bli kalt homse når man ikke er det, men jeg blir også lei meg på vegna va alle de som faktisk er det. Å jeg lurer på hav er det som er galt med og være det? Til dere som fortsatt ikke har skjønt det SÅ ER JEG IKKE HOMOFIL!  

DET ER MITT LIV! 
DET ER MINE VALG! 
JEG ER MEG SELV!

Håper dere likte innlegget :) 

Denne sangen har hjulpet meg mye og holder meg motivert til å ikke gi opp. Den beskriver også livet mitt i detalj :) Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits