Top 5 Must have make-up

HeeI :D Her skal jeg vise dere hvilke 5 produkter jeg anbefaler til hverdags/fest Sminke. Det som er så fint med sminke er at sell den enkleste hverdags sminken kan piffes opp til den kuleste party loocken Bare med noen få tiltak som glitter, lys eye liner. Dette er de 5 produktene jeg anbefaler at dere alle har de er super gode og sexy! 

 

Nr 1 Clinique High Impact Mascara 8 ml. En god og trofast Mascara er godt og ha! Den anonyme emballasjen skjuler en virkelig topp mascara. Øyevippene blir dramatisk kullsorte, separerte og får en fin lengde. Resultater holder seg også veldig godt gjennom hele dagen, selv i fuktig klima 

 

Nr 2

Bare Minerals Foundation


Altid ha en god foundation! Dette er en god foundation som gir huden en naturlig look. Den passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud. Det er en fordel at den inneholder SPF 15 som gir høy UVA-beskyttelse. 

 

Nr 3 M.A.C Superslick Liner

  

Denne lineren har en forholdsvis fast, tynn tupp som gjør at man har godt kontroll når man påfører streken. Det er enkelt å velge om man vil legge en tynn eller tykk strek, den tørker raskt og smitter ikke av. 

Nr 4 Mineralize Skinfinish


En rimelig og sexy Highlighter som gir det lille extra. Den er fra M.A.C. så med denne er du sikret det lille extra. 

 

Nr 5 Clarins Instant Light Natural Lip Perfector


En Sexy Lipgloss <3 Utrolig god å påføre. Enkelt å dosere mengden. Naturlig resultat<3

 

Så dette var dett! Håper dere Likte innlegget :) Viss dere lurer på noe så er det bare å ta kontakt :) 

Én kommentar

Iselin Renée

30.12.2015 kl.15:01

Fine produkter det :)

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits