Gå inn i 2016 Med stil

HEI! 

Aller først må jeg beklage at jeg ikke blogget i går. Grunnen er at telefonen min ikke tålte snø/fyrverkeri så jeg hadde mere nokk med å bestille en ny en :)

Er du som meg og tenker at dette året skal jeg virkelig vise stil, men så blir det likt som i fjor her skal jeg komme med noen tips, men husk det er ikke hav du har på deg som betyr noe. Det er det fantastiske menneske som skjuler seg under klærne!

Jeg mener at det som kommer til å bli 2016 er en god blanding av SWAG og Classy som toppes med en litt crazy makeup. 


Bildet er hentet fra favim.com

Dette et super og ikke minst sexy antrekk som bare skriker. Dette er et selvstendig antrekk som bør toppes med en enkel makeup.


Bildet er hentet fra Zalando.se 

Dette er et supert antrekk for vårens første øl ute. Det er lett og legge merke til og vill bare tiltrekke seg alt av oppmerksomhet.

Hvis dere vill toppe det hele da går dere inn på http://stayclassy.no og Kjøper en orginall Classywalk Jeg lover dere at hos stayclassy for dere de beste varen så det er bare å kjøpe å husk at satyclassy er den beste nettbutikken i norge! :)


Bildet er hentet Fra stayclassy.no

Løp å kjøp!!

 

Håper dere likte innlegget! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits