Flyktninger eller Eldreomsorgen?

Hei!
Tenkte jeg skulle skrive litt om noe som har vært mye tatt opp i nyhetene 2015.
Mange er i mot flyktninger av føkgende grunner. de får godt hjelp økonomisk og de får et sted på bo nesten gratis og kanskje gratis. Etter at regjeringen har brukt penger på dette så sitter det eldre mennesker her i landet som får ti tusen i månden og 9 tusen av det går til å betale husleien på et eldresenter. Dette er ikke riktig jeg blir ufattelig lei meg når jeg hører om eldre mennesker som ønsker å dø i stedet for å bo på et eldresenter/sykehjem. Og komunene fortsetter med nedskjæringer og innskrenkelser på helsevesenet. Hva faen er galt med dette landet. Enkelte eldre mennesker er så syke at de burde bo på et sykehjem, men enkelte sykehjem mener at de er for friske tik å bo på et sykehjem. Når det ikke klarer å komme seg opp av sengen selv eller klarer å lage mat selv så er de ikke for friske til å bo på et sykehjem.
Jeg har ikke noe i mot flyktninger for alldel, men jeg synes det er fælt at Norge glemmer de eldre og værner om flyktningene. Rejeringen å komunene burde bli bedre på å prioritere ressurser og penger. Det hjelper ikke å kutte ned på folk i helsevesenet når tilstanden er blitt sånn som den har blitt.
Så jeg ber alle komuner og Rejeringen gjør noe med dette! er det virkelig sånn dere vill at den siste delen av livene deres skal være?

Håper dere likte innlegget
😊

Bildet er hentet fra Facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits