DETTE VILL JEG!

Hei!

Tenkte dere nå skulle få muligheten til å bli litt bedre kjent med meg! Jeg elsker musikk, så fort jeg får mulighet så hører jeg på musikk. Jeg hører på alt, men noe liker jeg mer enn andre. Jeg synger en del selv, men det er for meg selv. Min store drøm er å bli artist, men hvordan jeg skal klare det er umulig siden jeg er så sjenert å blir så lett flau. Jeg synger mest akustisk og en del rock. Jeg har skrevet et par sanger, men det vet ikke så mange Untatt ei jente som betyr utrolig mye for meg å som nå bor i Trondheim. Målet mitt er å trene opp stemmen min og deretter melde meg på idol. Grunnen til at jeg vill satse på musikken er av den enkle grunn at jeg vill vise en person at jeg faktisk kan bli noe.

Jeg har som sagt gjennom årene fått mye hates og kommentarer, men det bryr jeg meg ikke så mye om lenger. Jeg vill vise alle at jeg faktisk kan bli det jeg bestemmer meg for. Jeg lar meg ikke tråkke på lenger. Musikken har alltid betydd mye for meg når jeg var 5 år pleide jeg å stå i trappa å holde konsert for mamma og storesøsteren min. Musikken er den mest trofaste vennen du kan ha den vill alltid være der for deg. Jeg har alltid likt å synge, men jeg har aldri likt å synge foran folk. men nå skal jeg legg det vekk og begynne å synge å gi faen i hvem som hører på det er dette jeg vill jeg vill bli en artist. Noen av dere som kjenner meg litt sitter sikkert å tenker "dette klarer du ikke" å jeg skal vise dere at dette skal jeg!

Jeg går på Restaurant og Matfag nå, men vurderer å bytte til Helse og Oppvekst til høsten siden jeg har lyst til å jobbe med mennesker. Jeg føler at jeg passer bedre til å jobbe med mennesker i form av helse enn å jobbe med mat. Jeg har alltid vært interessert i kroppen og helse og kunne tenkt å studere videre og bli sykepleier med tiden, men har ikke helt bestemt meg. Har ikke lyst til å bytte skole siden jeg trives så utrolig godt i klassen min, men jeg har så lyst til å bli noe innen helsevesenet. Så tenker jeg hvis jeg får meg jobb på et sykehjem/eldre senter så kan jeg bruke musikk interessen min til å synge for de eldre. Hos eldre mennesker med demens så er musikk nesten det eneste som går inn. Å den gleden de vil ha av det. Samtidig så er det å jobbe innen helsevernet. et givende arbeid som gir deg utrolig mye. Mange tenker at de som jobber på sykehjem bare vasker romper og løper beina av seg, men det er feil det er så mye mer det gjør og det er verdens beste arbeid. 

Så det er litt å tenke på for min del, men det er bare og satse!


Her er en liten video som viser hva dette faktisk handler om! <3

Håper dere likte innlegget! 

Klem Frederik <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits