Sommerkroppen... Drit i det!

Hei!

Jeg hører stadig dette dere med sommerkroppen 2016, men da spør jeg meg hav er det som er vitsen med og trene som bare det på slutten av vinteren for å få den såkalte sommerkroppen. Jeg mener at dette er et psykisk press som kan resultere i alvorlige følger. Særlig noen jenter blir så fiksert på det at de til slutt slutter å spise for å bli tynnere. Det ender med at man blir underernært og i verste fall dehydrert. Jeg mener at kroppspress er blitt farlig siden noen jenter blir så desperat etter den perfekte kroppen at de helt glemmer å ta vare på seg selv. 

Når sommeren kommer å det er bikini sesong så er ikke det om jenter har flat mage eller litt former noe å si pga at det handler om hva som bor inne i den personen. Å ekte gutter går ikke etter kroppen, men etter personlighet å sjarm. Det samme gjelder også gutter hvorfor begynne å trene six packen og kroppen til sommeren når dere eksisterer resten av året også? Personlig så driter jeg i sommerkroppen og trener som vanlig uten å tenke på at jeg skal se lit bedre ut til sommeren.  Hvis alle skal begynne å tenke sånn så kan det fort hende at man begynner å slite psykisk og føle seg tjukk når man in real life er tynn. Å slite psykisk innenfor kategorien kroppspress er et helvete for å si det mildt. Å viss noen av dere jenter tror at gutter går etter kroppen så er det de falske guttene som gjør det. De ekte går etter personlighet og sjarm ikke etter flat mage og stor rompe. 

Alle dere jenter er unike på hver deres måte det samme med dere gutter. Så til sommere så er det bare å gå på stranden å være stolt av dere selv for den fantastiske personen du er. Jeg lover du er fantastisk :) 

<3 Frederik 


2k16 Best year <3

6 kommentarer

MarieHolen

11.02.2016 kl.22:46

Kjempebra innlegg! Ble så glad av å lese det du har skrevet<3 Takk for en real oppmuntring★

Birgitte

11.02.2016 kl.22:56

Bra skrevet, kropp er kropp :)

Catharina

12.02.2016 kl.17:33

Så bra innlegg Frederik! Jeg har alltid vært veldig opptatt av dette, men de siste månedene har besettelsen av dette blitt så mye mindre, og livet mitt er mye bedre.

Alle er unike og har sin egen personlighet, og det er det som burde telle, ikke hvordan man ser ut.

Fantastisk skrevet, stå på videre! :)

frederikjj

13.02.2016 kl.22:37

Catharina: <3
Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

hannah

19.02.2016 kl.21:44

Lyste opp dagen som bare det <3 tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits