INFO!

Hei!

Jeg kommer straks tilbake med blogging. Grunnen til at jeg har stoppet opp nå er pga at jeg trenger litt tid på meg. Det er mye som skjer fremover som jeg må ordne. 

Det forrige innleget mitt om lærere fikk mange komentarer, å en ting jeg er enig i er at det er mange skrivefeil. og jeg skal bli bedre, men du som kalte meg talenløs fjols du kan bare gå legge deg. Du langer ut mot meg som person å holder deg ikke til blogginlegget. Jeg har følelser jeg å, men hvis du føler deg som et bedre menneske ved å si utrolig stygge ting om meg så er du et utrolig dårlig menneske, eller det vet jeg jo. Nå har jeg valgt å poste akuratt det denne personen skrev til meg.

Han skrev følgende: Innlegget var møkk! Kanskje du skal lære deg norsk rettskrivning, og gått gjennom tekstene du skriver før du setter deg ned og skriver masse dritt om lærene du har hatt. Følge med i timene hjelper din talentløse fjott! "Fårstår" hva i helvete betyr dette for faen!

Så Tusen takk til deg.

Jeg kommer snart tilbake med et innlegg om måndens beste sminke 

Snakkes snart.  

2 kommentarer

EVENBEINLAUS

05.03.2016 kl.20:44

ikke lov å banne mann

Naboen

29.03.2016 kl.16:08

når du hater på en hater er du en hater. ingen liker haters.

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits