Bergenstur på søndag!

Hei! 

Nå på søndag reiser mange av oss lillehammer patroiter (hockey suporterne) til Bergen for å se på kamp i kvalikken til getligan 2016/2017. Vi skal kjøre buss fra Lillehammer til Bergen. Dette blir utrolig gøy og alle lillehammer suporterne er fantastiske mennesker som det er utorlig artig å være på tur sammen med. 

Jeg har altid likt ishockey det er en stor del av livet mitt å Lillehammer ishockey vill altid være en del av livet mitt uanset hvordan det går. Jeg lover at jeg skal legge ut et innlegg på mandag hvor jeg tar med bilder fra turen.

Jeg ønsker også veldig stert å bli ishockey dommer i Get ligan  siden det er mengel på gode dommere i norsk ishockey. Jeg mener ikke at jeg er eller kommer til å bli bedre, men jeg vill engasjere meg på banen siden jeg ikke spiller ishockey selv. Å være ishockey dommer er såklart et stort ansvar selvom du må tåle hets fra tribunen. Jeg føler selv at jeg passer veldig godt som dommer, men det gjenstår noen kurs å mye trening før jeg kommer så langt, men hvem vet plutselig er det jeg som skal dømme i getligan.

Jeg vill også takke alle dere I Patriotene som har vært utrolig snille mot meg og virkelig engasjerer dere i suporterklubben. Dere er en fantastisk gjeng <3

 

Håper dere alle har hatt en fin dag <3


Sangen som er best <3

3 kommentarer

The real Jan Skrotnes

11.03.2016 kl.16:54

Ni være vel ikke disco homo?

The real Jan Skrotnes

11.03.2016 kl.16:56

Sorri typo. værte*

Vil(l)-bassen

11.03.2016 kl.19:56

J-j-j-hjeeeemmelagaaa

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits