Angst

Hei!

Jeg har slitt mye med angst, men det virker ikke som om noen skjønner hvordan det er å ha angst. Jeg har slitt mye med det og det jeg slet mest med var og være ute blant folk og være sossial. Det finnes mange former for angst, men angst generelt gåt ut på og være redd å usikker på seg selv og omgivelsene rundt seg. 

 på ungdomskolen dokumentasjon fra psykolog at jeg hadde Panikk angst. Det vill si at man blir redd for små ting og da får fulstendig panikk. Ingen av læreren eller de som jobbet på skolen tokk hensyn til dette. Det var kun en som faktisk tokk hensyn og det var engelsk læreren jeg hadde i 10 klasse. Hun støttet meg og hjalp meg til å klare å holde muntlig framlegg foran klassen. Jeg kom opp i engelsk muntlig på eksamen. Der klarte jeg og få 5, det hadde ikke gått hvis ikke hun hadde hjulpet meg på den måten hun gjorde.

Jeg merket at mange spøkte med angsten min. De sa også at det bare var innvilgning, men å ha angst er jævlig. Du klarer så vidt å kontrolere deg selv og du sliter så mye at du til slutt ikke vill leve mer. Du kan tenke deg ditt værste mareritt 24/7 365 dager i året det er ikke no som er gøy. Jeg hadde sykt mye fravær på ungdomskolen pga angsten. Enkelte dager klarte jeg ikke og stå opp fordi jeg var redd for å dø. Ja jeg var redd for å dø, det var noe jeg slet med. 

Døden følte jeg at jeg møtte hverdag jeg føler det fortsatt noen ganger. Jeg føte at alle så ned på meg og at jeg ikke ble akseptert for å være meg selv. Jeg var ikke meg selv under hele ungdomskolen jeg var en person som skulle tålealt, men som ikke tålte alt. Jeg ble mobbet for å være en lang pyse å fikk drapstrussler. Jeg har kommet meg nokså bra nå, men den delen av livet mitt vill jeg aldri glemme. Samtidig så var det nokkså jævelig å være noen andre enn den jeg var under hele ungdomskolen. 

Så hviss dere vet om folk med angst snakk med dem å inkluder dem det betyr så sykt mye for dem. Snakker av erfaring 

Ønsker alle en riktig god påske <3 

 

2 kommentarer

Madeleine

22.03.2016 kl.23:05

har angst og depresjon selv og det er ikke enkelt når det kommer og tar over kropp og tanker fullstendig nei :/ Håper det går bra med deg! :)

Meg

01.04.2016 kl.11:10

tøft

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

16, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits