Russetiden

Hei!

Russetiden er flott avslutning på at man er ferdig med videregående skole, men noen mener at russetiden burde bli fjernet på grunn av fyll og bråk. Jeg mener at dette er dumt. Russetiden bør alle få lov og oppleve i følge de jeg har snakket med.

Altså noen mener at de som er russ bare drikker seg drita fulle og knuller alle de kommer borti, men sånn er det jo ikke det er sikkert noen som gjør det. Altså russetiden er jo avslutningen på mange års skole og da må det jo være lov og ferie litt. Det er jo ikke sånn at russen er de som har skylda i alt som skjer fra slutten av april og til 17 mai.

Mange reagerer også på pengebruken til de som er russ. De mener at de bruker utrolig mye penger, mens det er noen som ikke har rå til russebil eller buss. Altså hvor mye penger er som er russ bruker trenger vi ikke å henge oss opp i. For jeg mener at det er opp til vær enkelt hvor mye penger de er villige til å bruke. 

Jeg synes at i dagens samfunn så henger vi oss litt mye opp i ting vi egentlig ikke har noe med, men jeg skal ikke si så mye siden jeg blogger om masse ting jeg ikke har noe med, men samtidig så synes jeg vi kan være litt mere positive til sånne ting før vi dømmer.

Jeg mener at russetiden skal bestå og at alle skal få opleve den!! Bildet er hentet fra RUSS.NO

2 kommentarer

The Real Jan Skrotnes

10.04.2016 kl.23:43

Russetida? More like rusetida. Wanna try some weed?

Meg

11.04.2016 kl.12:04

tøft

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

17, Øyer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits