Å leve i skyggen av seg selv!

Hei!

Det skal ikke være lett har jeg funnet ut! Jeg har jo faen meg ikke selvtillit lenger, men er det noe rart? 

Jeg føler meg elendig på alle måter og ikke minst uinteresang å det er jeg nok. Jeg er ikke flink til noe føler jeg. Merker det spesielt godt på skolen i fag og på kjøkkenet. Alle kan så mye mere enn meg. Jeg går i skygger og sliter med meg selv. Det er en elendig følelse så fort noe går min veg så må noe/noen dytte meg ned igjen og det er en jævlig opplevelse vill jeg kalle det. Jeg føler at de rundt meg trekker seg mere og mere unna meg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg skal nok overleve resten av livet alene. 

Jeg puster som alle andre. Jeg går på skole som alle andre, men jeg sliter med meg selv på grunn av at jeg avslørte at jeg var metrosexuell, men faen heller jeg får hets for at jeg skriver, men jeg overlever fordi jeg er psykisk sterk! 

Jeg lever i en skygge av meg selv uten og vite hvem jeg er, hva jeg gjør og hvor jeg skal. Jeg har mistet troen på meg selv, men ikke på bloggen. Jeg er ikke no, men jeg er meg selv, men det er ikke akkurat noe vil jeg si. Usikkerheten lyser av meg. Uansett hva som skjer videre i livet mitt så skal jeg møte det med et smil uansett! 

Jeg gir ikke opp. Ikke enda i allefall  

 

13 kommentarer

Rolf Petter aka naboen din

28.04.2016 kl.21:45

Fortsett i skyggen, der du hører hjemme :)

The boss him self

28.04.2016 kl.21:51

Stå på videre Frederik. Aldri lett å føle man ikke passer inn men kommer alltid til å finne sin egen vei til slutt. Stiller opp for deg både i ishallen og ellers om du trenger å snakke kompis ;)

hva

28.04.2016 kl.21:53

Den kommentaren over her, håpe virkelig ikke den va frekt ment. Isåtilfelle e d nokka som feile dæ. Jesus folk kan være så slem. Uansett kæm man e, så e man like mye verd. . stå på Frederik.. Hold hodet høyt og ta et steg ut fra skyggen. Æ heie på dæ. 😊😊

Mr.Waifudealer

28.04.2016 kl.22:04

@Hva, Hvorfor kan han ikke bare bli i skyggen

Julie

28.04.2016 kl.22:05

Du er tøff, det er de andre som lever i sin egen skygge, som ikke tørr å komme frem, fordi de er mye verre enn det de mener du er. Du finner din plass tilslutt, og vi støtter deg hvertfall. Så tross alt hatet, og hev deg over det. Lett å si, men jeg lover deg at ting blir lettere! 😊❤

Villy

28.04.2016 kl.22:09

Du lever ikke i skyggen, du er fremme i lyset og du lyser opp! Jeg er utrolig glad i deg og det er ikke en dag med deg uten at vi ler både i sammen og av hverandre :P du skal vite at du har mange rundt deg som er glad i deg! Jeg vet du har det tøft, men du er ikke alene! Jeg er her for deg og kjemper med deg og det er det flere som gjør :) bare fortsett og vær deg selv og følg drømmen din, du er god nok som du er!

Sexolog med sunn fornuft

28.04.2016 kl.22:26

Har du vurdert og kjøpe en lampe?

Sven Jørgen Steen

28.04.2016 kl.22:27

Til dere som tror dere er tøffe ved å slenge dritt på en blogg, hvor forbanna patetiske er dere egentlig er der dere sitter og slenger dritt. Enten så har dere veldig dårlig selvbilde eller veldig liten penis eller noe. Skulle likt å se hvor store i munnen dere er hvis dere hadde blitt konfrontert annsikt til annsikt.

Lmao

28.04.2016 kl.22:44

U mad Sven Jørgen?

Sven Jørgen

29.04.2016 kl.06:42

Ikke sur nei. Syns bare synd på de som prøver å bryte ned andre for å fæle seg bedre selv

Meg

29.04.2016 kl.09:01

tøft

Naboen

29.04.2016 kl.12:07

Hvis du føler at du står i skyggen, finn et annet sted å stå. Du er jo høy som en flaggstang. Du burde ruve over alle de som hater på deg, og andre objekter som busker og skur og biler, men siden du står i skyggen av deg selv, blir det vanskelig å komme i sola siden du er aldri høyere enn det du er *randominspoquote*

jan

29.04.2016 kl.12:54

som naboen sier så er det lurt å stå et annet sted, fordi sola gir deg noen viktige vitaminer som du trenger.

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

17, Øyer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits