Sommer? Tidene for Kroppspress!

Hei!

JA da er sommeren rett rundt hjørnet mange steder i landet, men for mange så er ikke sommeren bare idyll. Det er nemlig en tid hvor noen velgere og skjule seg, men hvorfor er det sånn? 

Det er tiden for sommerkroppen og det er det jo ikke alle som har. Det er særlig blant jenter at presset etter den perfekt kropp er stort, men ærligtalt jeg mener at dette sommerkropp hysteriet er bare tull altså hvorfor skal man bare se perfekt ut om sommeren? Da kan man jo like så godt ha vinter kroppen og kropp for alle årstider. Etter det jeg har hørt så er det mange som rett og slett blir flau over deg selv for at de ikke har flat mage eller stor rompe og med det velger å skjule seg å la vær å gå på starnden og i bikini 

Altså til dere som føler at dere ikke har sommerkroppen dere er ikke mindre vert eller blir sett ned på. Det er heller de som bruker timer foran speilet for å fin justere kroppen sin som sliter. Altså alle er perfekte på vær sin måte. Altså jeg må si at jeg synes at dette kroppspresset blant jenter er veldig dumt. Helt ærlig så går ikke vi gutter etter kroppen. Vi går etter personlighet, humor og sjarm det gjør i allefall jeg og da ha en sommerkropp eller hva man skal kalle det er da bare et pluss, men ikke noe vi bryr oss om egentlig. 

Så til dere jenter vær stolt over kroppen deres og drit i hva andre sier! Dere er perfekte på vær deres måte og det mener jeg!


Get ready for summer party!! 

4 kommentarer

The boss

06.05.2016 kl.17:58

Til alle som leser dette. Vær glad i formene du har og for min egen del jobber jeg med vinterkrigen 2016/2017

The boss

06.05.2016 kl.17:58

Vinter kroppen ikke vinterkrigen

Jan Nesskrot

06.05.2016 kl.19:29

Kroppspress er en myte

Meg

06.05.2016 kl.19:35

tøft

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

17, Øyer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits