Jeg er et menneske jeg å

Hei! 

Som mange av dere sikkert har sett så får jeg en del ufine kommentarer på bloggen. Jeg får det stort sett i det daglige livet også, men det er ikke noe som er spesielt behagelig. Jeg har måtte tåle mye gjennom hele livet mitt å det er ikke noe gøy at dette bare fortsetter og fortsetter. Mange reagerer på at jeg skriver såpas åpent om meg selv på bloggen og det er sant. Jeg gidder ikke å skjule sannheten hvis dere skjønner.

Jeg er nå så lei av at folk skal klage på lat ved meg. Jeg prøver å være meg selv, men det er tydeligvis ikke bra nok. Ja jeg har mye skrivefeil på bloggen, men so what jeg formidler ting sånn som det er. 

Snart så er det fult da klarer jeg ikke mere. Jeg er et menneske jeg å. Jeg har følelser jeg å. Ja jeg er ikke den mest populære, men jeg prøver å være et godt menneske og ikke minst være den jeg er og da trenger folk ikke å sleng mætt dritt til meg. Jeg er kanskje det svake leddet alle ser som ikke tar igjen og det er sant, men jeg synes at enkelte personer kan tenke seg om før de åpner den svære kjeften sin. 

Åsså når folk begynner å mobbe meg for at jeg ikke har kjæreste og at jeg er så uatraktiv på markedet så får det holde altså. Jeg kunne gjærne tenkt meg en kjæreste, men jeg sliter så med jenter pga at jeg aldri vet hva jeg skal si eller gjøre. Også utsende messig er jeg ikke helt på topp, men alikavell så gir jeg ikke opp. Så til dere som mobber meg for dette nå har dere svaret.

Så til alle dere som har noe i mot meg. Dere kan rett å slett si det til meg hva det er så jeg forstår jeg er et menneske med følelser hvis dere ikke viste det.  

3 kommentarer

ljs

20.05.2016 kl.22:51

stå på, frederik!

Dimitri

21.05.2016 kl.00:05

Støtter deg kompis. Stå på :-) flott skrevet

Meg

22.05.2016 kl.20:24

tøft

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

17, Øyer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits