Følelsen av å bli sett ned på

Hei!

Det skal ikke være lett å leve i 2016 kan man trygt si. Som sagt så er jeg super interessert i Musikk og Sminke. Jeg skjønner egentlig ikke hva som er galt med at en gutt er interessert i sminke. Altså vi lever i 2016 dette er normalt hvis man tenker seg om så er oftest de meste smikørene menn. Jeg elsker å jobbe med sminke og sminke folk det er virkelig noe jeg synes er spennende, men jeg føler at jeg ofte blir sett ned på særlig av gutter å så blir jeg kalt den jævla sminke homsa. Jeg er ikke homo, men jeg bruker sminke og jeg er stolt av det. 

Altså all den netthetsen jeg har fått den siste uka er rett og slett helt jævlig jeg sliter sykt med og komme meg opp igjen. Dette går også utover jobben. Altså etter jeg begynte og blogge om sminke så har det virkelig blitt sykt vanskelig for meg og komme meg opp igjen siden jeg får så mange komentarer på at jeg er så jævlig homsete og stygg vell kanskje jeg ikke er den som er vakrest og se på kanskje jeg er stygg og dum, men jeg er meg selv og det virker ikke som om det er godt nokk heller. 

Jeg har hat perioder hvor bare det å være på jobb er utrolig vanskelig fordi jeg får alt for mye negativt og tenke på. Jeg skjønner faktisk ikke hva jeg har gjort for å fortjene dette. Det er helt jævlig å få så mye komentarer og meldinger på dette. Hvis dere som sender all denne dritten til meg hadde kjent på hvordan dette føles så hadde dere virkelig gitt faen. Bare det å stå opp kan være en utfordring for jeg tenker er det virkelig sant at jeg er så stygg og dum. Det da vell sikkert sant, men jeg er meg selv og kan ikke være noen andre.

I morgen kveld skal jeg poste et innlegg om måndens favoritter innefor simke og hår! <3

5 kommentarer

Annie

13.07.2016 kl.21:30

Syns det er utrolig dumt av enkelte å rakke ned på deg for noe du faktisk interesserer deg for!

Hev deg over de og stå på videre!!

Kålmannen

14.07.2016 kl.03:48

Hva faen mener du med at det ikke er lett å leve i 2016??? LOL

Nina

14.07.2016 kl.21:25

Ikke bry deg om de som slenger stygge kommentarer!! De kommenterer bare stygge ting fordi de misunnelig på deg, og for hvor sterk og åpen du er.

De tør ikke engang å skrive navnet sitt, d sier vel alt!

STÅ PÅ :D

Navn

14.07.2016 kl.23:03

Det kommer til å gå bra. Ikke bry deg om hva andre sier. De er rett og slett dumme :/

Naboen

07.08.2016 kl.00:48

Ørevoksen min smaker litt som bittert tyttebærsyltetøy. Er det normalt? Burde jeg oppsøke en lege?

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

17, Øyer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits