Ung i dag er en utfordring!

Det er ikke let å være ung i Norge i dag. Vi blir stadig presset i form av Kroppspress, reklamer og personer rundt oss, men det er ikke bare det som påvirker identiteten våres.  Vi presser gjerne oss selv unødvendig.

 

De siste 5 årene har det blitt stort fokus på kroppspress. Dette er noe som har ødelagt mange unge. Den så kalte sommerkroppen har ført til at noen unge gutter/jenter har begynt med steroider. Noe som ødelegger kroppen fullstendig.  Personlig synes jeg at kroppspress er noe som ikke sulle eksistert. Jeg kjenner jeg får vondt når jeg leser om personer som har det so vont med seg selv og ikke minst kaller seg feit når dem ikke er det.

Altså se det positive i deg selv alle er perfekte på vær sin måte. Det er ikke størrelse og form det kommer an på det er personen selv og personligheten.  

Det er heletiden reklame rundt oss i form av aviser og blogger. Jeg må selv innrømme at jeg har blogget om dyre klær, men når jeg gjør det så skriver jeg om det jeg synes er fint.  Det er ofte et enormt motepress på videregående skole i deg. Det er dyre jakker, skjorter og gensere. Så kan man sikkert se at de med de dyreste klærne sitter på et bor i kantina og så går det gradvis nedover på Status. 

 

Altså det handler ikke om hvor dyr sminke eller klær du har! Det handler om den personen som er gjemt bak tusenlappene med dårlig selvtillit. Vi må ikke la oss syke ut av den grunn.

 

Selv om å være ung er en utfordring så må man bare drite i det som kommer av motgang for du er ung 1 GANG! 

12 kommentarer

Sara

28.09.2016 kl.23:06

Ser på NRK nå, der du prater. For en flott fyr du er, ha tro på deg selv, for du er en godgutt med en flott personlighet og ett flott utseende.

Stor klem.

Hanne

29.09.2016 kl.10:58

Hei! Jeg så programmet på NRK. For en flott ung mann du er! Ærlig og usminka og du er deg selv og ikke redd for å si meninga di.

Fortsett med bloggen din du, og ikke bry deg om hatere og nettroll, de er bare misunnelige!

Klem

Henriette

30.09.2016 kl.13:35

Hei! Jeg ville bare si at jeg heier på deg, og tror du kommer til å komme langt som blogger. Vær så snill å fortsett å stå på!

Jeg så deg på P3 dokumentar :D

Rabalder

30.09.2016 kl.14:10

Takk og lov for at det finnes sånne reflekterte og oppegående folk i denne bloggverden! Lykke til videre, og bry deg for all del om disse ynkelige trollene som raljerer på nettet.

André

30.09.2016 kl.23:06

Stå på Fredrik! Vi heier på deg :)

Erik

01.10.2016 kl.22:14

Hei igjen🙋🏼‍♂️Viktig tema du skriver om nå!!Jeg har ikke så mange år som deg,men i klassen min så er det noen som er de slemme å sier mye stygge ting om kroppene til oss andre som jør meg trist😢Men bra du tar opp sånt👍🏻Du er toppers☀️

Maren

02.10.2016 kl.01:24

Kan du skrive flere innlegg? Digger bloggen og innleggene dine!

beate

03.10.2016 kl.01:49

Helt topp det du skriver om. Fortsett slik Fredrik. Heier på deg!

Lovise

05.10.2016 kl.19:58

Hei! Veldig godt skrevet, og ikke minst et utrolig viktig tema. Stå på videre :)

Mina H

08.10.2016 kl.04:13

Hei, så deg på NRK og syns du er helt toppers! Vi trenger folk som deg. Smart og reflektert med et godt hjerte! Du er også veldig kjekk! 👍

Lykke til med bloggingen, håper du når langt 😊

Nina

18.10.2016 kl.21:31

Hei! Tips: Douglas (makeup osv butikk) søker på facebooksiden sin etter en mannlig tester av fuktighetskrem!

Hanna

23.10.2016 kl.12:55

Hei Frederik! Så utrulig flott og modig du er. Jeg lager en kortfilm om mobbing og vil veldig gjerne få høre litt med deg hvis det er mulig. Vil gjerne forklare det nærmere i epost. Send meg melding hvis du er interessert; hannabjorg1@gmail.com

Skriv en ny kommentar

frederikjj

frederikjj

17, Lillehammer

Hey Ho! Elsker trening, musikk, sminke, hår, mote og tatoveringer. dette er vell det jeg i utganspunktet kommer til og blogge om <3 håper dere liker det <3

https://www.instagram.com/frederikk.jacobsen/ https://www.facebook.com/frederik.jacobsen.125

Kategorier

Arkiv

hits